12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs voor bedrijven


Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf wordt opgemerkt door consumenten in uw omgeving. Etalages, zwaailichten, conventionele borden, spandoeken en felle verf op het gebouw kunnen allemaal de aandacht op uw zaak vestigen. Maar is er iets dat werkt als custom neon sign? Ooit waren de mogelijkheden met neonreclame beperkt, maar moderne technologie en decennia van innovatie betekenen dat aangepaste neonreclame veel voordelen te bieden heeft aan bedrijven die ervoor kiezen ze te gebruiken.

Hoewel neon-LED's al lang erkend worden als een van de beste keuzes voor commerciële bewegwijzering, wordt de LED-markt vandaag de dag steeds populairder. LED-verlichting en -borden worden gemaakt met behulp van lichtgevende dioden (LED's) die in strakke rijen zijn gerangschikt, zodat het licht dat zij uitzenden elkaar overlapt en een constante lichtbron vormt. LED-borden zijn over het algemeen lichter en beter beschermd dan glazen neonborden, omdat LED's vaak verpakt zijn in hun eigen polymeerhulzen om elke diode te beschermen tegen schade van buitenaf. LED borden en hun vele voordelen maken ze ideale keuzes voor bijna elk type baksteen en mortel bedrijf met fysieke locaties.


Uw gids voor neon sign


Als u 's nachts door de stad loopt, zult u merken dat veel gebouwen verlichte borden hebben die bijna lichtgevend lijken. Dit zijn aangepaste neonreclames, en als u ze eerder opmerkt dan andere, kent u al een van de belangrijkste voordelen van dit type reclame.

Historici zeggen dat het allereerste neonbord verscheen in 1910. Het was in het Grand Palais in Frankrijk. De vertoning trok de aandacht van de mensen, zozeer zelfs dat dit bijzondere visuele effect zich snel verspreidde naar andere landen. In de jaren 1950 nam de commerciële vraag naar neonreclames dramatisch toe, vooral met de opkomst van het naoorlogse Amerika.

Volgens sommigen mag de vraag naar neon dan in de jaren zeventig een hoogtepunt hebben bereikt, in het nieuwe millennium zijn ze gebleven en maken ze een comeback.

Ze zijn nog steeds een schot in de roos bij veel consumenten. Ondanks alle voordelen van de digitale wereld, worden paperbacks nog steeds verkocht en halen vinylplaten opnieuw de cd's in. De dorst naar authentieke zaken is echt, en er is een authentieke acceptatie van deze zaken. Het lijkt erop dat old school weer cool is.


Waarom stappen veel bedrijven over op LED neon sign?


Steden vallen het meest op door hun aandachttrekkende lichten en advertenties. Als je over de stoep loopt, is het onmogelijk om niet de knipperende borden te zien die een goede tijd beloven, of de neonlichten die je verwelkomen in een hotel. De traditionele neonreclame wordt tegenwoordig echter snel vervangen door voordeligere neon letters op maat.Hier zijn enkele van de bekende voordelen van het kiezen van LED-borden ten opzichte van traditionele neon sign:

  • Zeer veilig.
  • Rendabeler dan traditionele neon
  • Energiezuinig
  • Dezelfde helderheid en kleur als traditionele neon
  • De optie voor meer effecten en patronen
  • Recycleerbaar


Nu het publiek naar een groenere toekomst toewerkt en recycling de norm wordt, is het waarschijnlijk dat de traditionele borden die u om u heen ziet hun traditionele neon zullen vervangen door LED neon licht.


12 voordelen voor uw bedrijf met aangepaste neonlichten


Als het gaat om de voordelen die aangepaste neonreclames uw bedrijf kunnen bieden, zijn hier een dozijn specifieke voordelen die u moet overwegen. Sommige, zo niet alle, zullen je ogen openen voor de mogelijkheden.

 

1. Energie-efficiëntie

Aangepaste neonlichten zijn erg populair bij veel bedrijfseigenaren, omdat ze veel minder energie verbruiken. Als u op zoek bent naar de meest energie-efficiënte verlichting of bewegwijzering, verbruiken LED's veel minder energie dan een traditionele gasneon. Neonlampen hebben 15.000 volt nodig om te werken, terwijl LED's slechts 12 volt nodig hebben. Als u een groot buitendisplay overweegt en denkt aan LED's of neon, bespaart u aanzienlijk op de exploitatiekosten als u kiest voor een LED-display.2. Creatieve vrijheid in design


De naam zelf van aangepaste neonlichten zou beperkte mogelijkheden moeten impliceren, maar ze zijn werkelijk eindeloos. Dit bijzondere reclamemedium biedt een breed scala aan mogelijkheden voor logo's en belettering. Bedrijven kunnen hun eigen aangepaste neonlichten ontwerpen in bijna elke vorm en kleur.


3. Duurzaamheid


Op maat gemaakte neonlichten zijn robuust en duurzaam.

Van een goed onderhouden neon-led kunt u over het algemeen verwachten dat hij ongeveer tien jaar meegaat, maar als u er echt zorg voor draagt, van ontwerp tot installatie en onderhoud, kunt u hem waarschijnlijk nog langer laten meegaan. Dat is veel beter dan twee keer per jaar een werknemer op een ladder sturen om de lampen in conventionele buitenborden te vervangen. Het is ook veel veiliger, afhankelijk van het weer en wie bereid is die ladder te beklimmen.


4. Eenvoudige installatie

 

Zelfs als u professionals nodig hebt voor de installatie, hebben de meeste fabrikanten van neonlichten iemand in dienst die dit kan doen of werken zij regelmatig samen met iemand die dit kan doen. Zelfs als u de installatie zelf kunt doen, is het de moeite waard om de experts uit de sector het te laten doen, zodat u zeker weet dat het goed gebeurt en de kans krijgt om te leren hoe u uw borden moet beheren. In ieder geval gaat het hier niet om een bouwproject dat uw bedrijf enkele dagen zal hinderen of zelfs stilleggen. Meestal zijn slechts enkele uren nodig, met een minimale verstoring van het voetverkeer. Afhankelijk van uw kantooruren kunt u het project zelfs laten uitvoeren als er niemand aanwezig is. Het bord wordt in één dag gepresenteerd, geplaatst en verlicht.5. Milieuvriendelijk

 

Als u dit allemaal hebt gelezen, weet u al dat LED's op maat minder energie verbruiken. Ze hebben ook een langere levensduur. Ze zijn dus beter voor de wereld die u deelt met uw werknemers, verkopers en klanten. Minder energie gebruiken betekent een kleinere koolstofvoetafdruk, als je al afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. En omdat deze lampen langer meegaan en niet zo vaak vervangen hoeven te worden, is er veel minder afval om te produceren, weg te gooien of te recyclen.


6. Bestand tegen elektrische schommelingen


LED's zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer goed bestand tegen elektrische schokken. Bevindt uw bedrijf zich in een stormgevoelig gebied? Zijn stroompieken en stroomonderbrekingen gebruikelijk op uw elektriciteitsnet? Neonborden zijn in het algemeen zeer veilig in al deze gevallen.


7. Veelzijdigheid


U hebt al een idee van de beschikbare kleuren, patronen en vormen. Maar zelfs als u niet denkt dat u ooit gebruik zult maken van de flexibiliteit van aangepaste neonreclames, is het misschien toch nodig. Of het nu gaat om gemeentelijke bouwvoorschriften, nationale regelgeving of regels opgelegd door uw vastgoedbeheerder of gebouweigenaar, uw borden moeten voldoen aan bepaalde bepalingen en richtlijnen. Dankzij de veelzijdigheid en flexibiliteit van LED neon kunt u zich aanpassen aan de regels die gelden voor uw locatie en opvallen terwijl uw buren zich afvragen hoe ze platte borden moeten maken.


8. Win de nacht


Sluit uw bedrijf op werkdagen om 17.00 uur? Of blijf je laat en in het weekend open? Als u late avonduren heeft, kunnen aangepaste neonreclames de plaatselijke bevolking laten weten wie u bent, waar u bent en dat u open bent. U kunt natuurlijk altijd verlichting installeren om uw bewegwijzering overdag te verlichten, maar led neon is voordeliger en vergt veel minder onderhoud en verzorging.9. Maak een geweldige eerste indruk


Hoe vaak bent u niet langs een bedrijf gelopen en hebt u alleen een bord zonder tekst gezien, misschien met wat basiskleuren? Hoeveel winkels of bedrijven hebben niet eens een logo? Hoe vaak heb je niet een simpele vinyl banner zien hangen in de wind? Met aangepaste neonlichten kunt u elke kleur, vorm, stijl en grootte gebruiken die u wilt. Hang een kunstwerk op, en de kwaliteit en het kaliber van uw bedrijf verkopen zichzelf aan klanten en prospects nog voor ze door uw deur lopen. Het kan zelfs gebeuren voordat ze uit hun auto stappen.


10. Pas uw branding aan


Sociale media domineren de wereld nu. Het is niet genoeg om gewoon open te zijn voor zaken en een product of dienst te verkopen. Een bedrijfsnaam en website zijn niet genoeg, want je moet een merk om je heen hebben. Branding is soms moeilijk te matchen met platte signage, maar met custom neon kunt u borden maken die perfect passen bij uw huidige logo, kleuren en inhoud.11. Lettertypen in overvloed


Een van de meest pertinente voordelen van aangepaste neonreclame is de mogelijkheid om te kiezen uit zoveel lettertypes. Dit hangt nauw samen met het afstemmen van uw bedrijfsmerk, als dat belangrijk voor u is, maar op zijn minst betekent het dat u een bepaalde lettertypestijl kiest die past bij uw decor en visuele esthetiek. Voor een buitenbord kunt u een lettertype kiezen dat uw bedrijfsnaam onderscheidt van de rest van de etablissementen om u heen. Zelfs als je te maken hebt met een neon sign maker die geen lettertype heeft dat je wilt, is er een goede kans dat je ze er een kunt geven en dan kunnen ze ermee werken.


12. Neon is echt helder


Neon valt op. Niet alleen zijn de kleuren meestal levendiger dan conventionele of traditionele bewegwijzering, maar de helderheid is ook sterk verbeterd. Dit maakt het veel gemakkelijker voor voorbijgangers om uw bedrijf op te merken, maar ook voor klanten om u te vinden als ze al besloten hebben om langs te komen.