Gebruik en voordelen van Neon Signs

Neon lamp is een van de mooiste, ongewoonste en helderste vormen van buitenreclame. De lichten van neon trekken in het donker sterk de aandacht van voorbijgangers. Neonlamp kan met recht een van de meest opvallende vormen van reclame worden genoemd. Door de lichtgevende teksten en tekeningen is het onmogelijk om er aan voorbij te gaan.

 

Neon Sign Geschiedenis

Neon verlichting ontstonden voor het eerst in het Europa van de jaren '20. De populariteit van neon lamps valt niet te ontkennen; ze lichten op bij de laatste zonnestralen en zijn een onmisbaar attribuut van het nachtleven. Zelfs een museum in de stad Las Vegas is gewijd aan dit type van reclame en decor. En nu kunt u uw neon lamps gemakkelijk online aanpassen voordat u het bestelt.

 

Neon lamp heeft vele voordelen. Hieronder hebben we alle meest betrouwbare feiten over neon voor u op een rijtje gezet.

 

Neon voordelen:

 Buizen gevuld met neon of argon kunnen elke vorm aannemen in de handen van een bekwame vakman. Beginnend met straatnaamborden en lichten, eindigend met hele afbeeldingen, voor nachtclubs of bars - dit alles is toegankelijk met behulp van neonbuizen.

Duurzaamheid. Gemiddeld gaan neon verlichting tot 10-15 jaar mee. Dit is een enorme besparing in vergelijking met lampen.

 Temperatuur voor niets. Neon buizen maken zich geen zorgen over sneeuw en hitte, wat niet gezegd kan worden van fluorescentielampen.

 Het neon bord raakt niet oververhit. Maximale verwarmingstemperatuur, ongeveer 40 graden Celsius.

 Elke kleur om uit te kiezen. Met behulp van neon buizen, kunt u ontwerpen bijna alle kleuren en tinten.

 Ze worden gecombineerd met andere elementen. Door de lage verwarmingstemperatuur, is het mogelijk om te combineren met plastic, glas, enz.

 Onmiddellijk gloeien. U hoeft niet te wachten tot het bord aangaat.

 Er zijn geen donkere plekken op de buis door de gelijkmatige verdeling van het gas. Hierdoor is de kleur gelijk, over het gehele oppervlak van het bord.

 Geen doorbranding en kortsluiting, Neon signs zijn veilig.

Toepassing van Neon Sign

Neon signs zijn erg populair in bedrijven met een speciale stijl. Het kan een cafe, restaurant, of bar die wil een prachtig design uitstraling te geven.

 

Neon verlichting voor een bar. De meest voorkomende toepassing van neon lamp zijn natuurlijk bars. Dit is enerzijds te wijten aan de late werkuren van dit soort zaken, en anderzijds aan de stijl van bars die perfect kan worden herzien door een neon bord. Bovendien wordt het neonbord zowel voor de buitendecoratie als voor de binnenhuisinrichting gebruikt. Door het bijvoorbeeld boven de bar, het podium van uitvoerende artiesten te plaatsen, richten decorateurs zich op belangrijke gebieden van het bedrijf.

Neon verlichting voor thuis. Naast reclametoepassingen zijn neonreclames ook populair in particuliere huizen/appartementen, de kopers houden van een ongewone stijl en creatieve aanpak. Het neon bord zal er geweldig uitzien in de woonkamer, waar vrienden en familieleden samenkomen om tijd door te brengen in een interessante omgeving. Ook kan een neon bord een goede vervanging zijn voor een nachtlampje, als je het in de slaapkamer of kinderkamer hangt.

Neon verlichting voor fotoshoots. Fotografen/videografen hebben ontdekt dat neon lamps gebruikt kunnen worden voor unieke en interessante opnamen. Door zo'n bord in de zone voor fotoshoots te plaatsen, kunt u een indruk van een fotoshoot wekken.

Neon tekens voor thuis

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u uw huis gedenkwaardig kunt maken, weg van saaie, typische ontwerpopties? Het toevoegen van helderheid aan alledaagse ontwerpkeuzes is eenvoudiger geworden.

 

Elk product wordt individueel gemaakt op basis van de keuzes van de klant. Dit is een kans om een neon bord te kopen voor een kamer die speciaal voor u ontworpen zal worden en het interieur van het huis zal verbeteren.

 

Waarom raden wij aan neon te kiezen bij het verbeteren van de inrichting van een appartement?

Lichtbron = decorelement. Elk ontwerp gemaakt van neon zal niet alleen een plank of muur versieren, maar zal u ook toelaten om de kamer te vullen met zacht licht, perfect het interieur verbeteren.

Neon is voor een lange tijd. In tegenstelling tot een klassiek armatuur, bevat neon geen intense gloeidraad die onverwacht kan doorbranden. U kunt een neonbord voor de kamer kopen, en niet bang zijn dat u over een paar maanden een nieuwe moet bestellen. Het neonbord gaat 10 tot 15 jaar mee.

Veiligheid. De temperatuur van het product in werkende staat is niet hoger dan 40 graden. Daarom is het risico op brand door dergelijke decoraties kleiner dan door een tafellamp.

Laag stroomverbruik. Vergeleken met gloeilampen verbruikt neon voor thuis minder elektriciteit, wat gunstig is voor de werking.

De afwezigheid van een hinderlijk geluid tijdens de werking - het neonlicht is bijna geluidloos;

We vermelden de mogelijkheid om een lichtpatroon van bijna elke vorm en lengte te ontwerpen.

Waar kan ik zo'n bord thuis installeren?

De mogelijkheden om neon thuis te gebruiken zijn bijna onbeperkt; hieronder geven we slechts een deel van de mogelijke en meest voorkomende gebruikssituaties:

 

Plafondverlichting. Perfect voor het creëren van lichteffecten en lichtpatronen, vooral bij gebruik van plafonds van verschillende niveaus of plafondstructuren.

Vloerverlichting.