LED lamp, de perfecte metgezel in de slaapkamer

De slaapkamer is een van de meest privé ruimtes in uw huis. Het zou een ruimte van ontspanning en rust moeten zijn, een plek waar je ontsnapt aan de zorgen van je drukke leven. Het is de plek waar je naartoe gaat om op te laden na een lange dag en je wilt dat het voelt als een oase, niet zomaar een ruimte die je elke nacht acht uur in beslag neemt. Maar met alle technologie die we dagelijks gebruiken - telefoons, tablets, laptops - is het makkelijk om je slaapkamer meer op een kantoor te laten lijken.

 

Een slaapkamer die eruitziet als een kantoor kan de hoeveelheid "vrije tijd" die je elke nacht hebt belemmeren. Met al deze technologie is het gemakkelijk om iets over het hoofd te zien dat eigenlijk heel eenvoudig de stemming van uw kamer kan veranderen en u kan helpen ontspannen - de slaapkamerverlichting.

 

Het belang van slaapkamerverlichting

Slaapkamerverlichting is niet alleen belangrijk voor het creëren van de juiste stemming in uw slaapkamer, het is ook belangrijk voor uw gezondheid. Lampen die aan het eind van de dag te fel zijn, kunnen een goede nachtrust in de weg staan.

 

Het beste idee voor slaapkamerverlichting is om gloeilampen te kiezen die dimbaar zijn. Onze LED lampen zijn perfect omdat ze niet alleen dimmers hebben, maar ook gelijkmatige en gerichte verlichting bieden, waardoor zacht licht gelijkmatig door de kamer wordt verspreid.

 

Opties voor slaapkamerverlichting

Als u de uitstraling van uw kamer wilt veranderen, is een van de gemakkelijkste manieren om dat te doen het vervangen van uw lampen. Een eenvoudige overstap van uw bestaande staande lampen, tafellamp of nachtkastje licht naar een nieuwe LED-lamp kan direct veranderen de look en feel van uw slaapkamer.

 

LED-lampen zijn een geweldige manier om wat nieuwe elementen toe te voegen aan een kamer, en vooral een slaapkamer.

 

Waarom LED lampen de perfecte slaapkamerverlichting zijn ?

LED lampen zijn een geweldige toevoeging aan elke slaapkamer om verschillende redenen.

 

Stijl

 

De meeste moderne inrichtingen hebben een strak en eenvoudig ontwerp, dus is het logisch dat de LED lamp een vergelijkbare esthetiek heeft. Het minimalistische motief van de Tube Neon LED lamp geeft uw kamer extra stijl, terwijl het toch aanvoelt als een accessoire dat u overal in uw huis kunt gebruiken.

 

Bevorder kalmte

 

LED lampen met hun variërende kleurtemperatuur hebben een kalmerend effect op mensen. Ze creëren een rustgevende sfeer met hun warme licht, dus het hebben van hen in uw slaapkamer zal u helpen om te ontspannen 's nachts en slapen meer gezond.

 

Al onze neonverlichting wordt geleverd met dimmers, zodat u de lichtintensiteit kunt aanpassen en een rustgevende omgeving kunt creëren in uw eigen persoonlijke ruimte.

 

Bevordert een betere slaap

 

LED-verlichting helpt om de minder ontspannende kleuren van technologie te compenseren. LED-lampen zijn bijvoorbeeld vaak oranje gekleurd, wat een warme kleur is die uw slaapkamer rustiger en meer uitnodigend kan maken.

 

Het is ook geweldig om u te helpen 's nachts in slaap te vallen door het bevorderen van het zogenaamde "circadiane ritme". In de afgelopen jaren hebben studies aangetoond dat blauw licht het circadiane ritme verstoort omdat het de productie van melatonine verstoort, een essentieel hormoon dat een sleutelrol speelt in slaapcycli.

 

Precies genoeg verlichting

 

Een LED filamentlamp is de perfecte bedlamp voor in de slaapkamer voor iedereen die een ontspannen sfeer wil creëren. Onze LED filament lampen zijn een ideale bedlamp met hun ingebouwde LED gloeilamp en helderheidsinstellingen om net genoeg licht af te geven, zodat u nog steeds kunt lezen of tv kijken zonder het inschakelen van felle lampen boven het hoofd. En maakt u zich geen zorgen over het stroomverbruik; LED neonlampen verbruiken 90% minder energie dan gewone gloeilampen!

 

 

 

Hoe kies je de juiste LED's voor je slaapkamer?

LED-lampen zijn zeer veelzijdig en u vindt ze in verschillende maten, kleuren en vormen. Maar voordat u de perfecte LED-verlichting voor uw slaapkamer uitzoekt, is het belangrijk om te bedenken waar in uw kamer de LED-verlichting precies moet komen. Er zijn twee dingen om over na te denken wanneer u beslist over de plaatsing:

 

Grootte

 

U wilt dat uw LED-lampjes passen in de ruimte waar ze voor bedoeld zijn. Onze Tube neon LED Light is ideaal voor elke ruimte, ook voor een kleine slaapkamer. De minimalistische aard maakt het zo veelzijdig dat het zal passen in elk decor of ruimte die je hebt.

 

Kleur

 

LED-lampen zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, dus je moet nadenken over het kleurenschema dat je hebt in je slaapkamer. Als u op zoek bent naar sfeerverlichting zoals een oranje gloed die rustgevend is, kies dan een lamp met een warmere kleurtemperatuur. Als u alleen op zoek bent naar accentverlichting, dan is een LED-lamp met een fellere kleurtemperatuur uw ideale keuze.

 

Locatie

 

Of u nu een bureaulamp, staande lamp, nachtkastje lamp, of plafondlamp wilt, er is een perfecte LED lamp voor elke locatie van uw huis. U hoeft alleen maar de LED verlichting te vinden die bij uw interieur past.

 

 

 

Beste LED-lamp voor uw slaapkamer

Wij hebben een lijst samengesteld van de 4 beste LED lampen in ons assortiment voor uw slaapkamer. Deze zijn perfect voor het creëren van een rustige en ontspannen sfeer. In dit artikel zullen we er één bespreken: de Tube Neon LED Lamp.

 

 

 

 

Tube Neon LED Lamp

Dit is onze meest populaire LED lamp en het is gemakkelijk te zien waarom. Hij hangt, staat en kijkt. De Neon LED lamp is een lamp met een langgerekt maar minimalistisch silhouet gemaakt van energiezuinige LED buizen. Het heeft een eenvoudige vorm die de moderne esthetiek in zijn armen sluit, maar het is zo veel meer dan alleen een buis.

 

-warme gloed: Omdat fijne schoonheid vraagt om verfijning en elegantie ., is deze Neon LED-lamp echt de meest perfecte metgezel voor elke kamer in het huis! Het sfeervolle licht zorgt ervoor dat u zich in een mum van tijd ontspannen voelt. De beoordelingen over deze Neon LED Light zijn ongelooflijk. Het licht laat mensen in ontzag omdat het echt de meest veelzijdige LED licht dat we verkopen. U kunt het letterlijk overal neerzetten voor directe stijl. Kies uit een reeks van kleuren, een zacht wit voor een meer natuurlijk licht of roze gloed voor een vleugje levendigheid. U kunt meer dan één buis combineren, want 2 of 3 maken fantastische staande lampen!

 

-Wees creatief: Durf moedig te zijn en voeg flitsen van uw interieurdecoratievaardigheden toe met dit opvallende accentstuk - plaats het zowat overal in uw woonruimte of kantoor om te genieten van onmiddellijke stijlpunten! Beweeg hem omhoog of omlaag, stapel ze naast elkaar of over elkaar, afhankelijk van wat u nodig hebt. Deze LED-lamp kan worden gebruikt als bedlampje, bureaulamp, nachtlampje, u kunt hem zelfs op uw nachtkastje zetten. Het heeft helderheidsinstellingen, zodat u de kleurtemperatuur en lichtintensiteit kunt regelen om de perfecte look voor u te krijgen.

 

De opties zijn eindeloos voor deze LED Light. De heldere maar zachte gloed van deze buizen zal uw kamer laten knallen met persoonlijkheid en stijl.

 

Dus, de volgende keer dat u gaat opladen, maak er dan een mindful proces van door een ruimte te creëren die uw kalmte versterkt. Met onze LED neonlamp kunt u een omgeving creëren die 's nachts een gezonde slaap en ontspanning bevordert, zodat u zich na een lange dag met gemak kunt opladen!