Uw aangepaste neonlicht !

Wat zijn de Neon Tekens?

Aangepaste Neon Signs zijn een ongelooflijk veelzijdige en indrukwekkende soort van verlichting display die ideaal is voor de bewegwijzering van uw bedrijf, het genereren van verkeer en het toevoegen van aantrekkelijkheid aan elke locatie.

 

Hoe Neon Signs Gemaakt

Letters, vormen, en andere volledig aanpasbare architectonische structuren die vervolgens worden gevuld met inert gas, Wanneer een energie-efficiënte, hoogspannings elektrische stroom door het gas stroomt, gloeien de buizen, het uitzenden van een gekleurd licht van uw keuze.

 

U kunt neon signs overal plaatsen waar u maar wilt, zoals direct op een muur, hangend of bevestigd aan ketting/draad of zelfs vrijstaand gelaten op een veilig frame of standaard.

 

Neon Sign van uw keuze

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een aparte uitstraling, en wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw aangepaste neon teken ideaal is. NeonMood is gespecialiseerd in op maat gemaakte borden met prachtige in vorm gesneden backings die het stuk de strakke, high-end afwerking geven waar u naar op zoek bent.

 

In Neon Mood hebben we jarenlange ervaring in het vervaardigen van aangepaste neon en neonlichten om aan de verbeelding van onze klanten te voldoen. Van basisborden tot complete, veelkleurige grote buitenborden die uw merk benadrukken, wij hebben de ervaring, de hulpmiddelen en het winkelmateriaal om te maken wat u wilt.

 

8 redenen waarom u neon tekens voor uw bedrijf nodig heeft

Uitstekende Verschijning

Neon tekens zijn een heldere, in het oog springende verbetering voor elk bedrijf dat een significant verschil zal maken voor uw zichtbaarheid. Omdat onze ogen van nature worden aangetrokken door kleur en licht in het donker, zal het installeren van een neon teken direct uw indrukken verhogen, zelfs op een drukke straat vol met sterke concurrenten. De neon signage is bijzonder nuttig voor kleine bedrijfseigenaars om hun verschijning te adverteren.

 

Aangepast ontwerp

Een belangrijk voordeel van neon signage is het potentieel voor maatwerk. Een neon teken geeft u ongelooflijke opties voor uw gewenste ontwerp. De ondernemingen die ons Online hulpmiddel gebruiken zullen neon tekens in hun ideale vorm en kleur kunnen ontwerpen.

 

Controleer aanpassingsoptie voor NEON Teken

 

Affectiviteit in de nacht

Neon signs maken het mogelijk voor bedrijven om 's nachts te werken. Hoewel het mogelijk is om extra verlichting op te zetten om uw bestaande bewegwijzering te verlichten, kunt u deze upgraden naar neon signs.

 

  1. Minder energie verbruiken

Neon is het vijfde meest overvloedige chemische element in de wereld na waterstof, helium, zuurstof en koolstof. Gezien het enorme succes, mag het geen verrassing heten dat neon signalisatie zo betaalbaar is. Omdat het geen gloeidraad heeft, werken neon elektroden koel, wat betekent dat ze helemaal niet veel elektriciteit verspillen. Dit is ook de reden waarom ze langer meegaan dan gloeilampen.

 

Veiligheid

Naast het feit dat ze zeer sterk zijn, hebben neonreclames een groot werkbereik, wat betekent dat u veilig bent in situaties waar de netspanning onderhevig is aan spanningsdips.

 

Neon Levensverwachting

Wanneer u bedenkt dat de gloeilampen zeer weinig onderhoud vergen en traditionele lichtreclames het al na zes weken kunnen begeven, is de waarde van neonreclames duidelijk.

 

Eenvoudiger in installatie

Neon signs kunnen in een mum van tijd geïnstalleerd worden, wat betekent dat u meteen de voordelen kunt genieten.

 

Herkend door potentiële klanten

Neonreclame heeft een lange geschiedenis in de reclame; in feite heeft dit teken van naamsbekendheid veel grote bedrijven geholpen. Vanaf het moment dat u uw neon teken opzet, zult u de ogen van voorbijgangers vangen.

 

Waarom Custom Neon Signs

Echter, aangepaste neon tekenen nemen alles, zelfs een dergelijke fundamentele boodschap naar een geheel nieuw niveau. Ze zijn speciaal voorbereid voor uw bedrijf, met behulp van aangepaste kleuren, logo's, en herkenbare afbeeldingen en andere lettertypen en belettering die u onderscheiden van de rest.

 

Pas uw bord aan

Wanneer u voor een op maat gemaakt ontwerp gaat, kunt u een statement maken. Bovendien kunt u de grootte kiezen, de manier waarop het wordt weergegeven en geïnstalleerd, het gebruikte kleurenschema, de grafische elementen, en nog veel meer.

 

In het algemeen is het raadzaam om te kiezen voor neon op maat. Het onderscheidt u en geeft u een concurrentievoordeel. Bij NeonMood, kunt u een hulpmiddel vinden waar u een op maat gemaakt neon teken voor uw bedrijf kunt ontwerpen.

 

Veelgestelde vragen over neon signs

Branden neonlichten uit?

Een neon teken werkt met behulp van een mengsel van gassen in een buis, maar het is niet gevaarlijker dan andere elektrische apparaten. De borden staan niet onder druk, en hoewel ze lichtjes warm worden, vormen ze niet noodzakelijk een brandgevaar tenzij u ze in de buurt van stof of iets anders plaatst dat kan branden wanneer het blootgesteld wordt aan een elektrisch toestel. De tekens zijn ook niet schadelijk om aan te raken omdat zij geen van de gassen in de glasbuis uitzenden.

 

Levensverwachting van Neon Signs?

Het gas in een neon bord verdwijnt uiteindelijk, zodat u het neon bord moet laten repareren, maar meestal kan een aangepast neon bord of een kant-en-klaar neon bord een eeuwigheid meegaan. De levensduur hangt af van hoeveel u elke nacht laat branden; hoe meer u het gebruikt, hoe sneller het gas zal verdwijnen.