Verlicht je lokale café winkel met een neon teken !

Lang voordat potentiële klanten bij uw plaatselijke café gaan eten, hebben ze al een eerste indruk van uw zaak, gebaseerd op wat ze vanaf de straat kunnen zien als ze langslopen of rijden. Nog voor ze uw eten geproefd hebben, oordelen mensen waarschijnlijk al over hoe uw café eruit zal zien of wat het te bieden heeft.

 

Daarom is bewegwijzering en winkelgeveldesign zo belangrijk om uw zaak te laten opvallen tussen de steden en dorpen vol concurrentie.

Maar hoe kunt u dit doen, op een betaalbare en gepersonaliseerde manier?

Kijk niet verder dan op maat gemaakte neonreclame, die de voorgevel van uw café nieuw leven kan inblazen. Laten we eens dieper ingaan op de redenen waarom neon lamp zo geweldig is voor cafe's en restaurants, en tips geven over hoe u het optimale bord voor uw zaak kunt ontwerpen.

Waarom zijn neonreclames perfect voor cafés ?

neon verlichting café

Voor unieke, op maat gemaakte, in het oog springende bewegwijzering kunt u overwegen een neonbord voor uw café aan te schaffen. Ze zijn de ultieme manier om de aandacht van mensen te trekken, met hun betoverende gloed en levendige kleuren. Omdat ze zo helder zijn, kunnen ze zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. De echte magie komt echter pas 's avonds tot uiting, wanneer de gloed uw hele gevel op spectaculaire wijze verlicht. De zichtbaarheid van uw merk kan niet worden gemist, en dat is precies wat u wilt.

Wanneer cafés een dozijn zijn, vooral in drukke buurten of stadsgebieden, is het essentieel om een manier te hebben om je te onderscheiden. Neonreclame is een leuke en fantastische manier om dat te doen! In plaats van terug te vallen op posters en gedrukte borden, of zelfs het gebruik van gewone LED-verlichting in plaats daarvan, neem dingen naar het volgende niveau met een neon led teken. Wij garanderen u dat u niet teleurgesteld zult zijn met de resultaten die u snel genoeg zult zien.

Bovendien zijn neonreclames kosteneffectieve opties die tegelijkertijd uw energierekening helpen verlagen. Dit maakt het een absolute win-win voor iedereen.

Verder zijn ze een geweldige manier van het creëren van een nostalgisch gevoel voor uw diner voor een aantal goede oude throw-back vibes. In feite is het bewezen dat de gloed van neonreclame is echt meer warm en gastvrij dan de hardheid van de traditionele LED-verlichting.

Terwijl sommige mensen kunnen beweren dat het tijdperk van neon signs voorbij is, en dat ze hun piekdagen al decennia achter de rug hebben, zijn wij het daar sterk mee oneens. In plaats daarvan blijven we keer op keer bewijzen zien van de blijvende effectiviteit van neonreclame, met name voor die in de restaurant- en cateringbranche.

Ze zijn ongetwijfeld een superieure optie om te overwegen voor uw cafe of restaurant bewegwijzering, en worden ondersteund door een veelheid van voordelen.

Als je eenmaal hebt besloten dat je wilt investeren in een hoge kwaliteit, esthetische neon teken voor uw cafe of restaurant, de volgende stap is om te beginnen met het ontwerpen!

Kleuren en tekst - het ontwerpen van uw cafe neon sign

Voor de tekstcomponent van uw cafe neon sign, zijn er een paar opties hier om tussen te kiezen. De belangrijkste functie zal waarschijnlijk uw cafe bedrijfsnaam, maar dit kan verder worden aangevuld met andere tekst, zoals "Open" of "Sorry, we zijn gesloten".

Zorg ervoor dat de secundaire tekst een subtielere kleur heeft, om te voorkomen dat het afleidt van de naam van het café zelf.

Naast het woord of de zinnen die je kiest, wist je dat de kleuren een net zo belangrijke beslissing zijn?

Psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat sommige kleuren honger kunnen opwekken, terwijl andere kleuren juist de eetlust blijken te doden. Het is beduidend beter om uw aangepaste neon bord in de eerste plaats samen te stellen uit kleuren die met honger te maken hebben. Op die manier is de kans groter dat mensen in jouw café willen eten als ze het bord zien!

Laten we eens kijken naar een paar van de beste kleuren om uit te kiezen:

  • Groen - geassocieerd met gezondheid en overvloed
  • Geel - geluk en vrolijkheid om mensen in een goede stemming te brengen
  • Oranje - troostende kleur die de hersenen stimuleert
  • Rood - verhoogt de hartslag en bloeddruk wat leidt tot honger


Een combinatie van deze kleuren is ook een goede keuze, voor een maximaal effect!