Neon Verlichting: Een Duik in de Wereld van Kleur en Licht

Inleiding tot Neon Verlichting

Neon verlichting, ooit bekend als de glinsterende lichtbron die voornamelijk in reclame werd gebruikt, heeft zich ontpopt als een van de meest veelzijdige en populaire opties in de wereld van woondecoratie en bedrijfsbranding. Het is fascinerend hoe neon lampen - de nieuwe trend in woondecoratie - zo’n renaissance hebben beleefd. Deze lampen brengen niet alleen een unieke sfeer in de slaapkamer, maar kunnen ook de gevel van een lokaal café of winkel op een charmante manier verlichten, waardoor passanten worden aangetrokken.

Bedrijven plukken de vruchten van deze trend door op maat gemaakte neon signs in te zetten. Er zijn zeker 12 verrassende voordelen van dergelijke aanpassingen, inclusief merkversterking en het creëren van een onvergetelijke indruk op klanten en voorbijgangers. Neonlicht borden zijn krachtige communicatiemiddelen geworden die de juiste indruk maken.

De redenen om neon te gebruiken voor uw bedrijf zijn talrijk. Hier zijn er 4: het trekt de aandacht, het is veelzijdig, het heeft een retro-chique uitstraling, en het is energiezuinig - vooral wanneer LED-technologie wordt geïntegreerd. LED neon signs verlichten uw merk letterlijk en figuurlijk, en de LED lamp is daarbij de perfecte metgezel, die zowel duurzaamheid als esthetiek biedt.

De vraag waarom een neon bord gebruiken in uw zaak kan snel worden beantwoord: het is een bewezen methode om meer klanten te trekken en de sfeer te verbeteren. De gebruik en voordelen van neon signs zijn onmiskenbaar, met een persoonlijke toets toegevoegd in uw aangepaste neonlicht, kan een bedrijf zich echt onderscheiden.

De Geschiedenis van Neon

Neon verlichting heeft een rijke en kleurrijke geschiedenis die teruggaat tot het einde van de 19e eeuw. In 1898 ontdekten de Britse wetenschappers Sir William Ramsay en Morris W. Travers neon, samen met andere edelgassen, door lucht vloeibaar te maken en te fractioneren. Echter, het was de Franse ingenieur Georges Claude die in 1902 de eerste neonlamp produceerde. Door geëlektrificeerde neon te laten circuleren door een verzegelde glazen buis, creëerde hij een gloed die helder en energiezuinig was.

De eerste commerciële neonlamp werd in 1910 aan het publiek gepresenteerd in Parijs. Het unieke licht trok snel de aandacht en niet lang daarna, in de jaren 1920 en 1930, werden neon lampen de nieuwe trend in woondecoratie en commerciële reclame. Lichtreclames werden populair in de Verenigde Staten, waar grote steden zoals Las Vegas en New York bekend kwamen te staan om hun opvallende neonreclames.

Een van de 12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs voor bedrijven is dat ze onmiddellijk de aandacht trekken van potentiële klanten. De levendige kleuren en unieke designs maakten neonlicht een geliefde keuze voor bedrijven die wilden opvallen. LED lampen, zij het een latere innovatie, werden de perfecte metgezel in de slaapkamer, maar konden de unieke uitstraling van neonlicht niet vervangen.

Met de tijd evolueerden neonlichten verder. LED neon signs verlichten nu merken wereldwijd met dezelfde impact die de traditionele neon eens bood. Ondanks concurrentie van LED technologie, blijven neon licht borden de juiste indruk maken en gebruiken veel zaken ze om meer klanten aan te trekken.

De gebruik en voordelen van neon signs zijn blijvend; of het nu gaat om uw aangepaste neonlicht thuis, het verlichten van uw lokale café winkel met een neon teken, of om 4 redenen om neon te gebruiken voor uw bedrijf te belichten. Neonverlichting heeft een onuitwisbare invloed gehad op de manier waarop zaken zichzelf wereldwijd presenteren en blijft een dynamische en aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren.

Hoe Werkt Neon Verlichting?

Neon verlichting, vaak gezien bij trendy café’s en opvallende winkelgevels, is populair geworden door de unieke uitstraling die ze biedt. Maar hoe werken deze lichtgevende kunstwerken? Het geheim zit hem in het proces achter de neon lampen die de nieuwe trend in woondecoratie zijn geworden.

Een neon lamp is in essentie een afgesloten glazen buis gevuld met een klein beetje neon gas. Wanneer elektrische stroom door dit gas stroomt, worden de neon atomen geëxciteerd en geven ze energie af in de vorm van licht. Dit fenomeen wordt gasontlading genoemd. Elke gas in de buis – neon voor rood of argon vermengd met een kleine hoeveelheid neon voor blauwe tinten – bepaalt de kleur van de gloed.

De glazen buizen worden gevormd en gebogen in de gewenste vormen, een kunst op zich die precisie vereist. De buizen zijn daarmee niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en kunnen als op maat gemaakte neon signs voor bedrijven een specifieke boodschap overbrengen of een merk versterken. Dit is een van de 12 verrassende voordelen van dergelijke personalisatie.

Met led neon signs wordt de verlichtingstechniek gecombineerd met LED technologie voor een langere levensduur en betere energie-efficiëntie. De LED lamp is ook de perfecte metgezel in de slaapkamer, vanwege het zachte licht dat ze uitstralen en de sfeer die ze creëren.

Voor ondernemers die neon verlichting overwegen zijn hier 4 redenen om neon te gebruiken voor uw bedrijf: het trekt de aandacht, het is aanpasbaar, energiezuinig en duurzaam. Neon licht borden maken de juiste indruk en kunnen effectief gebruikt worden om meer klanten in uw zaak te krijgen.

De gebruik en voordelen van neon signs zijn talrijk. Ze bieden heldere en aantrekkelijke verlichting en kunnen aangepast worden aan uw wensen, waardoor uw aangepaste neonlicht een verlengstuk wordt van uw merkidentiteit. Neon is daarmee niet alleen een verlichtingsoptie maar een keuze om uw bedrijf letterlijk in een kleurrijk licht te zetten.

De Psychologie van Neonkleuren

Neonkleuren hebben een unieke plaats in de psychologie van kleur en licht, vooral in de context van reclame en branding. Heldere en levendige neon kleuren trekken onmiddellijk de aandacht en kunnen krachtige emoties opwekken. Het gebruik van neon lampen kan een nieuwe trend in woondecoratie zijn, maar de impact ervan strekt zich veel verder uit.

 • Opvallende Zichtbaarheid: Van verlichte uithangborden tot indrukwekkende kunstinstallaties, neonlicht speelt een cruciale rol in de visuele communicatie. Led-neon signs verlichten uw merk en zorgen ervoor dat het uit de massa springt.

 • Emotionele Respons: Neonkleuren staan bekend om hun vermogen om positieve gevoelens van opwinding en interesse op te wekken. Ze worden vaak geassocieerd met plezier en creativiteit, waardoor ze ideaal zijn om de juiste indruk te maken op bijvoorbeeld uw klanten.

 • Signaal van Moderniteit: Neon heeft een retro-charme maar wordt ook gezien als een teken van moderniteit. Dit maakt neonlicht borden perfect voor bedrijven die hun hedendaagse imago willen benadrukken.

 • Invloed op Aankoopgedrag: Ondernemers ontdekken de 12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs. Deze verlichten niet alleen hun zaak, maar kunnen ook invloed uitoefenen op het koopgedrag van consumenten door een uniek en uitnodigend ambiance te creëren.

 • Optimale Branding: Wanneer u een neon bord gebruikt om meer klanten in uw zaak te krijgen, maakt u gebruik van de sterke verbinding die kleur en licht leggen met merkherkenning. Uw aangepaste neonlicht kan precies de kleuren en vormen hanteren die uw merkidentiteit het beste representeren.

 • Esthetische Toepassingen: In persoonlijke ruimtes zoals de slaapkamer kan een LED lamp de perfecte metgezel zijn en een ontspannend effect hebben dankzij de zachte gloed en de warme kleuren.

Door de innemende aantrekkingskracht van neon kunnen ondernemers en interieurontwerpers de kracht van kleur en licht benutten om omgevingen te creëren die zowel stimulerend als memorabel zijn, van het verlichten van een lokaal café of winkel met een neon teken tot het benadrukken van hun unieke stijl thuis.

Neon in Reclame en Signage

Neon verlichting heeft door de jaren heen een iconische status verworven in de wereld van reclame en signage. Het opvallende en kleurrijke karakter van neon lampen maakt ze een favoriete keuze voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen verhogen en een onvergetelijke indruk willen achterlaten. Neon signs zijn niet alleen aantrekkelijk, maar bieden ook een reeks voordelen die ze bijzonder maken voor commerciële ondernemingen.

 • 12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs voor bedrijven: Op maat gemaakte neon signs zorgen voor een opmerkelijke branding die de identiteit en het unieke aanbod van een bedrijf benadrukt. Dergelijke borden zijn flexibel in ontwerp, kleur en vorm, waardoor ze ideaal zijn voor merken die een opvallende en persoonlijke uitstraling willen creëren.
 • Verlicht je lokale café of winkel met een neon teken: Café’s en winkels kunnen profiteren van neon verlichting om een uitnodigende en warme sfeer te scheppen die klanten aantrekt en behoudt. Het is een effectieve manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en hen uit te nodigen binnen te komen.
 • 4 redenen om neon te gebruiken voor uw bedrijf: Het gebruik van neon draagt bij aan de zichtbaarheid, biedt een retro-aantrekkingskracht, vereist weinig onderhoud en verzekert een lange levensduur, waardoor het een kostenefficiënte optie is voor bedrijven.
 • LED-neon signs verlichten uw merk: De combinatie van neon met LED-technologie biedt energiezuinige en duurzame alternatieven voor traditionele neon signs, zonder in te boeten aan helderheid of kleurintensiteit.
 • Waarom een neon bord gebruiken om meer klanten in uw zaak te krijgen: Een goed ontworpen neon bord kan helpen om meer klanten aan te trekken door het creëren van een memorabele visuele ervaring die interesse wekt en mensen binnen leidt.
 • Gebruik en voordelen van neon signs: Neon signs kunnen binnen en buiten worden gebruikt, zijn zichtbaar bij dag en nacht, en kunnen helpen bij het navigeren van klanten, het adverteren van speciale aanbiedingen of het uitlichten van uw winkellogo.
 • Uw aangepaste neonlicht: De optie om neonlichten aan te passen biedt volledige controle over hoe merken zich presenteren aan hun doelgroep, met de vrijheid om innovatieve en unieke ontwerpen te maken die resoneren met hun waarden en esthetiek.

In de sector van reclame en signage blijft neon verlichting een krachtige en aantrekkelijke tool om bedrijven te helpen opvallen in een concurrerende markt.

Neonkunst en -cultuur

Neonverlichting heeft de wereld van kunst en design stormenderhand veroverd. Door de onmiskenbare aantrekkingskracht is het gebruik van neon lampen de nieuwe trend in woondecoratie geworden. Kunstenaars en designers benutten de levendige kleuren en unieke uitstraling van neon om opvallende kunstwerken te creëren die zowel modern als nostalgisch aanvoelen.

In de zakelijke sfeer hebben op maat gemaakte neon signs forse voordelen. Ze bieden 12 verrassende voordelen, zoals het versterken van de merkherkenning en het toevoegen van een memorabele esthetiek aan bedrijfsruimten. Een lokaal café of winkel kan verlicht worden met een neon teken, wat een uitnodigende atmosfeer schept en op subtiele wijze klanten aantrekt.

Voor bedrijven zijn er minstens 4 redenen om neon te gebruiken. Deze omvatten verbeterde zichtbaarheid, veelzijdigheid in design, energiezuinigheid en de ‘cool-factor’ die kan helpen om een hedendaags imago uit te stralen. LED lampen, vaak erkend als de perfecte metgezel in de slaapkamer, kunnen naast neon worden ingezet om een warme en gezellige ambiance te creëren.

De juiste indruk maken met neon licht borden is essentieel voor iedere commerciële entiteit. LED neon signs kunnen een merk verlichten, waarbij de helderheid en levendige kleuren direct de aandacht van voorbijgangers trekken. Het gebruik van een neon bord kan dus een strategische zet zijn om meer klanten in uw zaak te krijgen.

Tot slot, het gebruik en de voordelen van neon signs mogen niet onderschat worden. Ze zijn niet alleen functioneel als lichtbron, maar ook als een kunstzinnige expressie. Uw aangepaste neonlicht kan een persoonlijke touch geven aan zowel zakelijke als persoonlijke ruimtes, en zo een unieke en inspirerende omgeving creëren. Neonkunst en -cultuur zullen waarschijnlijk blijven bloeien, gezien hun grote impact en groeiende populariteit.

Technologische Ontwikkelingen in Neon

In de heropleving van neon verlichting, vormen technologische innovaties een drijvende kracht achter de nieuwe toepassingen van neon lampen, waardoor ze een trendy element in woondecoratie zijn geworden.

 • LED-technologie heeft de weg geplaveid voor een significante evolutie binnen de neon-industrie. LED neon signs bieden de uitstraling van traditionele neon, maar met de voordelen van een lager energieverbruik en een langere levensduur. Ze worden dan ook vaak de perfecte metgezel in de slaapkamer genoemd, vanwege de zachte, diffuse gloed die ze uitstralen.

 • Bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun merk te verlichten, zien in op maat gemaakte neon signs een opvallende en energiezuinige oplossing. Deze 12 verrassende voordelen omvatten onder meer duurzaamheid, maatwerkopties, en de mogelijkheid om de exacte emotie of implicatie over te brengen die een bedrijf voor ogen heeft.

 • De functionele inzetbaarheid strekt zich zelfs uit tot lokale cafés en winkels die hun sfeer willen versterken. Met slechts één neon teken kunnen zij hun zichtbaarheid vergroten, en daarmee het aantal klanten in hun zaak.

 • Neonlicht borden maken vooral de juiste indruk in reclame en branding, door de combinatie van nostalgie en moderne designs. Het herkenbare licht van neon gebruiken om een merknaam of slogan te tonen, trekt niet alleen de aandacht maar kan ook een blijvende indruk achterlaten.

 • Voor diegenen die overwegen neon te gebruiken voor hun bedrijf zijn er 4 sterke redenen: zichtbaarheid, veelzijdigheid in design, efficiëntie in energieverbruik, en de unieke ambiance die het biedt. Elke reden draagt bij aan het feit dat neon een blijvend effectieve keuze is voor zakelijke promotie en verlichting.

Deze ontwikkelingen maken neon verlichting tot meer dan enkel een retro knipoog; het is een moderne, aanpasbare en energie-efficiënte optie voor bedrijven en consumenten. Met uw aangepaste neonlicht, kunt u zich verzekeren van een blijvende indruk in zowel commerciële als persoonlijke ruimtes.

Duurzaamheid en Neon

Duurzaamheid is een kernoverweging geworden voor bedrijven en consumenten die verlichtingsopties overwegen, zoals neon lampen. Deze vorm van verlichting is bekend om zijn heldere, verzadigde kleuren en heeft zich opgewerkt tot een populaire trend in zowel woondecoratie als bedrijfsbranding.

 • Energie-efficiëntie: Neon lampen zijn verrassend energiezuinig, vooral in vergelijking met traditionele gloeilampen. Dit maakt ze tot een haalbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame verlichtingsopties voor hun winkels of cafés.
 • Lange levensduur: Een ander duurzaam aspect van neon verlichting is de lange levensduur. Neonborden gaan vaak jaren mee, wat de noodzaak om ze regelmatig te vervangen vermindert en bijdraagt aan de vermindering van afval.
 • Customisation: Een aangepaste neonlicht biedt niet alleen een kans om een unieke branding te creëren, maar het zorgt er ook voor dat alleen de benodigde materialen worden gebruikt, waardoor verspilling wordt verminderd.
 • LED alternatief: LED-neonborden combineren de visuele aantrekkingskracht van traditionele neon met de energie-efficiëntie en milieuvoordelen van LED-technologie. Ze zijn de perfecte metgezel in de slaapkamer, waar zowel stijl als zuinigheid gewenst zijn.
 • Recyclebaar: Glas en metalen delen van neon signs zijn recyclebaar, waardoor ze na hun levensduur niet als afval hoeven te eindigen.

Gebruik en voordelen van neonverlichting moeten altijd worden afgewogen tegen milieu-impact. Bedrijven benadrukken vaak de duurzame eigenschappen van neon in hun marketing, niet alleen vanwege de 12 verrassende voordelen voor hun ondernemingen, maar ook om te laten zien dat ze milieuverantwoordelijkheid nemen. Of het nu gaat om het verlichten van een lokaal café met een neon teken of het kiezen voor neon om meer klanten in uw zaak te krijgen, duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de besluitvorming. Dit is goed nieuws voor zowel de planeet als voor bedrijven die hun merk willen verlichten met een geweten.

De Toekomst van Neon Verlichting

De evolutie van neon verlichting neemt een fascinerende wending met de combinatie van traditionele neon lampen en moderne technologieën. Deze synergie maakt neon lampen de nieuwe trend in woondecoratie en zakelijke branding.

 • Toekomstbestendige materialen en energiezuinige LED-lampen worden naadloos geïntegreerd om de klassieke neonuitstraling te behouden, terwijl ze de perfecte metgezel in de slaapkamer of elk ander deel van het huis vormen.
 • LED neon signs beginnen op maat gemaakte neon signs voor bedrijven te overvleugelen. Met 12 verrassende voordelen, zoals hun duurzaamheid en maatwerkopties, verlichten ze niet enkel de ruimte, maar accentueren ze ook de unieke identiteit van een merk.
 • Nieuwe innovaties op het vlak van neon verlichting bieden bedrijven 4 sterke redenen om neon in hun branding te gebruiken. Neon licht borden maken niet alleen de juiste indruk, maar ze helpen ook om meer klanten aan te trekken en de zichtbaarheid van een lokaal café of winkel te verhogen.

Een Neon sign in de etalage wordt dus steeds meer een strategisch middel om de aandacht te trekken. Het gebruik en de voordelen van neon signs worden steeds meer erkend; ze dienen niet alleen als decoratie, maar ook als een essentieel onderdeel van de marketingstrategie.

Uw aangepaste neonlicht laat toe om volledige personalisatie te bereiken, wat aansluit bij de vraag naar individualiteit en branding. LED neon signs verlichten niet alleen uw merk, maar creëren ook een atmosfeer die de waarden en het imago van het bedrijf weerspiegelen.

De toekomst ziet er helder uit voor neon verlichting, met technologie die steeds geavanceerder en toegankelijker wordt. Terwijl de trend zich voortzet, kunnen we een nog creatiever en energiezuiniger gebruik van neon verwachten in zowel de commerciële als de privésfeer.

Neon Veiligheid en Onderhoud

Bij het implementeren van neon verlichting binnen esthetische of commerciële settings, is het van cruciaal belang dat men de veiligheid en het onderhoud in acht neemt. Neon lampen, of ze nu de nieuwe trend in woondecoratie zijn of gebruikt worden om uw lokale café of winkel te verlichten met een neon teken, vereisen nauwkeurige aandacht om duurzaam en effectief te blijven.

Eerst en vooral is het belangrijk te weten dat neon verlichting onder hoge voltage werkt. Dit benadrukt de noodzaak van professionele installatie en periodieke inspecties door een gekwalificeerde elektricien. Regelmatige controles kunnen eventuele elektrische problemen vroegtijdig identificeren en zo potentiële gevaren voor zowel klanten als personeel verminderen.

Daarnaast is het onderhoud van neon lampen relatief eenvoudig maar essentieel. Stof en vuil kunnen de helderheid en de levensduur van de lampen beïnvloeden. Een zachte doek en een juiste reiniger specifiek voor neon kunnen gebruikt worden om de lampen voorzichtig schoon te maken. Het is raadzaam om agressieve chemicaliën en schurende materialen te vermijden, aangezien deze de neon buizen kunnen beschadigen.

De duurzaamheid van LED neon signs staat ook ter discussie. Hoewel deze als de perfecte metgezel in de slaapkamer kunnen dienen, vanwege hun energie-efficiëntie en lagere warmteproductie, moeten ze ook regelmatig schoongemaakt worden om optimale prestaties te garanderen en het risico op brand te verminderen.

Bij het promoten van uw merk met neon verlichting, is het begrijpen van het gebruik en de voordelen van neon signs cruciaal. Ze zijn niet alleen opvallend, maar kunnen ook op maat worden gemaakt om een sterke indruk te maken. Echter, duurzaam gebruik vraagt om zorgvuldige hantering en regelmatige controle om de operationele integriteit te waarborgen. Daarmee zorgt u ervoor dat, terwijl uw aangepaste neonlicht uw bedrijf in de schijnwerpers zet, het ook op de lange termijn kosteneffectief blijft.

Samenvattend is een goed begrip van de eisen van neon veiligheid en onderhoud een investering die helpt bij het maximaliseren van de impact en levensduur van uw verlichting. Het zorgt ervoor dat, of u nu neon gebruikt om meer klanten in uw zaak te krijgen of om een uniek ontwerp aan uw ruimte toe te voegen, uw lichten veilig en aantrekkelijk blijven voor de jaren die komen.

Gepersonaliseerde Neonverlichting: Toepassingen en Mogelijkheden

Gepersonaliseerde neonverlichting is niet alleen een esthetische toevoeging, maar biedt ook praktische voordelen. Neon lampen worden beschouwd als de nieuwe trend in woondecoratie, waarbij de heldere en levendige uitstraling een unieke sfeer creëert. Bovendien onthullen studies 12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs voor bedrijven, variërend van marketingvoordelen tot energie-efficiëntie.

Neon verlichting is ideaal om de sfeer in een lokaal café of winkel te verhogen. Een welgeplaatst neon teken kan een warme en uitnodigende ambiance scheppen, die klanten aantrekt en behoudt. LED lampen, die vaak toegepast worden in neon signs, zijn de perfecte metgezel in de slaapkamer vanwege hun lage warmteproductie en dimbaarheid.

Bedrijven ontdekken 4 redenen om neon te gebruiken; het trekt niet alleen aandacht maar is ook een symboliek van moderniteit en kan gemakkelijk aangepast worden aan de branding van het bedrijf. LED neon signs verlichten uw merk op een opvallende manier, wat essentieel is om de juiste indruk te maken bij potentiële klanten.

Voor ondernemingen die hun herkenbaarheid willen verhogen, is het duidelijk waarom een neon bord gebruiken om meer klanten in uw zaak te krijgen effectief is. Het gebruik en de voordelen van neon signs strekken zich verder uit tot hun duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor ze een verstandige lange termijnsinvestering zijn.

Uw aangepaste neonlicht biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht maar kan ook de boodschap of de waarden van een bedrijf uitdragen. Hiermee is het duidelijk dat de mogelijkheden van gepersonaliseerde neon verlichting bijna onbeperkt zijn en zich kunnen aanpassen aan elk ontwerpconcept of zakelijke behoefte.

Conclusie: De Impact van Neon op Ons Dagelijks Leven

Neon verlichting is niet langer alleen een helder accent in de nachtelijke skyline, het heeft zich genesteld in het hart van de hedendaagse cultuur en vormgeving. Met neon lampen die zich manifesteren als de nieuwe trend in woondecoratie, geeft het huizen een unieke uitstraling die klassiek en tegelijk toekomstgericht is. De 12 verrassende voordelen van op maat gemaakte neon signs voor bedrijven zijn duidelijk; ze bieden een originele branding optie die zowel aantrekkelijk als functioneel is, waardoor een bedrijf zich kan onderscheiden.

Lokale cafés en winkels verlichten hun etalages graag met een neon teken, niet alleen voor de esthetische flair maar ook om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Het gebruik van neon in een zakelijke context gaat verder dan uiterlijk alleen; het vertegenwoordigt vier cruciale redenen om neon te gebruiken voor uw bedrijf, zoals de mogelijkheid om merkherkenbaarheid te verhogen en een blijvende indruk achter te laten bij klanten.

De LED lamp, de perfecte metgezel in de slaapkamer, toont hoe LED neon signs zacht en uitnodigend licht bieden, ideaal voor het creëren van een rustgevende sfeer. Neon licht borden maken de juiste indruk door hun helderheid en kleurrijk karakter, wat kan helpen een merk te verlichten en een krachtig visueel statement te maken.

De praktische kant mag ook niet over het hoofd worden gezien; waarom een neon bord gebruiken om meer klanten in uw zaak te krijgen, is niet alleen een esthetische beslissing maar ook een strategische zet. De gebruik en voordelen van neon signs strekken zich uit van marketing tot decoratie. Ze kunnen op maat gemaakt worden om precies te reflecteren wat uw aangepaste neonlicht moet uitstralen, waardoor elk ontwerp persoonlijk en uniek is.

In het steeds meer visueel gedomineerde landschap zijn neonlichten een krachtig middel in de tastbare manifestatie van branding, sfeer en persoonlijke expressie in onze dagelijkse omgeving.